SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

Er SEO vigtig for min virksomhed?

Langt størstedelen af al trafik på Internettet udspringer i dag fra de største søgemaskiner. Internationalt set er det Google, Yahoo, MSN og Ask Jeeves, hvor Google er klart den største. I Danmark er Google’s position endnu stærkere og det estimeres, at markedsandelen her er omkring 90%, så det er klart den vigtigste søgemaskine.

Hvis din website ikke kan findes af søgemaskinerne eller dit indhold ikke er i søgemaskinernes databaser, så går du glip af de muligheder søgninger giver – at kunder, der har brug for det, du har, besøger din website. Uanset om din hjemmeside tilbyder indhold, produkter, services, information eller direkte salg, så er søgemaskiner det primære sted for stort set alle Internetbrugere at starte deres navigering og søgning på nettet.

Søgeord og søgesætninger, de ord som brugere taster ind i søgeboksen på søgemaskinen, er af ekstraordinær værdi for virksomheder, der har relevante produkter og services for disse søgetermer. Erfaring har vist, at søgemaskine trafik er den vigtigste faktor for om en virksomhed får succes på nettet eller ej. Målrettede besøgende til en website kan øge kendskabet, skaffe leads og skabe salg som intet andet. Investering i SEO – om det så er i tid eller penge – kan derfor have et ekstraordinært stort afkast.

Skriv et svar