SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

10 Typiske Adwords Fejl – eBog

Google AdWords er et fantastisk annonceværktøj, men kan også være meget kompliceret at anvende. Hvis du allerede i dag bruger AdWords ved du sikkert hvad jeg taler om. Derfor er det desværre også meget let at begå fejl, når du benytter AdWords. Fejl, der er ærgerlige, og som betyder, at du betaler mere til Google end du behøver og fejl, der er meget lette at rette – hvis man blot ved hvordan?

10 Typiske Adwords Fejl er skrevet i et godt og praktisk sprog med supergode, konkrete eksempler, der gør bogen meget anvendelig. Vores samarbejde med Jan omkring Google AdWords har bidraget positivt til vores online forretning.

Birgitte Holmer Petersen
Marketingchef – H.J. Hansen Vin A/S

Jeg har arbejdet med Google AdWords siden 2003 og har gang på gang set de samme fejl blive begået igen og igen. Fejl som er skyld i

  • At du betaler for meget pr. klik
  • At du får besøgende, der ikke køber
  • At dine annoncer ikke kan komme til tops
  • At du ikke ved, at der er noget galt!
  • At dine konkurrenter får et forspring
  • At dine kunder ikke kommer igen
  • At du spilder en masse penge

 Jeg har læst bogen om 10 Typiske Adwords Fejl med stor interesse. Det kom lidt bag på mig, at der er så mange hensyn at tage, så man ikke kommer galt af sted fra starten. Jeg blev meget klogere og er glad for at vi har en kapacitet som Jan til at varetage vores interesser.

Kent Hersom
Kenjan Hunde og Katteartikler ApS

I bogen gennemgår jeg bl.a. to fejl, som mellem 25 – 40% af alle annoncører begår og som resulterer i, at kunder, der klikker på en annonce med det samme forsvinder fra hjemmesiden igen og hvor man dermed spilder et klik (og penge).

Jeg gennemgår også en tredje fejl, der betyder, at dine annoncer vises på søgeord, der ikke er relevante for dine produkter eller services men som trækker ned i din såkaldte “quality score” og dermed kommer du til at betale mere pr. klik.

Køb din bog i dag – Download med det samme

Kun 399,-, ekskl. moms

Betaling sker via Paypal, hvor du kan betale sikkert med kreditkort eller via din egen konto hos Paypal. Bogen leveres via email og digitalt i pdf-format. Du kan også overføre pengene – DKK 498,75 – til min konto i Danske Bank: 9173-4960721212. Hvis du overfører penge, så skriv lige en email til jo@agilitor.dk, så jeg kan sende bogen til dig.