SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

Billig SEO

85 % af alle købsbeslutninger starter i Googles søgemaskine og det uanset om købet foretages online eller i en fysisk butik. Så hvis du ønsker kunder fra din hjemmeside, er det nødvendigt, at den er godt placeret i Google og findes på side 1 for din forretnings vigtigste søgeord.

Mange små og mellemstore virksomheder tror, at det er dyrt at opnå de gode placeringer i søgemaskinerne ved hjælp af søgemaskineoptimering. Det er det også, hvis man ikke ved, hvad der skal til. Det bliver først billig SEO, når din investering betaler sig. Agilitor har beskæftiget sig med SEO for større firmaer siden 2005 og ved, hvilke faktorer, der er vigtige. Derfor har vi nu kunnet lave et produkt med billig SEO, som er skræddersyet til mindre firmaer.

Jan’s og Agilitors vedvarende SEO-indsats fik vores webshop op i et højere gear med flere besøgende og flere ordrer.
Kent Hersom – Kenjan Hunde- og katteartikler ApS

Vi udfører søgemaskineoptimering i tæt samarbejde med dig og laver blandt andet følgende:

  • Udvælger de rigtige og vigtige søgeord
  • Optimerer din hjemmeside, tekster og billeder
  • Skriver de rigtige titler og såkaldte meta-tags
  • Skriver nyt indhold, hvis det er nødvendigt
  • Opretter de rigtige links
  • Installerer Google Analytics
  • Sender rapport hver måned med dine søgemaskineplaceringer

Alt efter hvilken hjemmeside du har for øjeblikket, kan det i mange tilfælde være nødvendigt at oprette helt nye sider på din website via vores søgemaskinevenlige CMS-system. Vi integrerer dette system for dig med dit nuværende design som en del af aftalen.

Mange mindre virksomheder henvender sig især til lokalområdet. For en tømrervirksomhed i Silkeborg er det f.eks. vigtigere at være nr. 1 i Google på ’tømrer silkeborg’ end nr. 18 på det mere generelle og meget konkurrencefyldte søgeord ’tømrer’.

I sådanne tilfælde kan det ofte betale sig at oprette en helt ny hjemmeside, der går målrettet efter det vigtigste søgeord for virksomheden. Som en del af aftalen opretter vi en ny hjemmeside i samme design, som det du allerede har med vores CMS-system. Du betaler kun for driften og vi kan hoste en sådan løsning for dig til en fordelagtig pris.

Agilitors SEO-indsats løftede vores online salg med 75 % fra de kunder, der kom fra Google.
Louise Østergaard – Hugin Mugin Børnetøj

Priser

Nu kalder vi det jo billig SEO – så hvad er prisen sidder du måske og tænker? Prisen starter på kr. 1.499,00, ekskl. moms pr. måned, og afhænger bl.a. af antallet af søgeord, du ønsker din hjemmeside skal optimeres for.

Ingen binding eller opstartsomkostninger

Vi lever af loyale kunder, der er supertilfredse med vores ydelser – hvad enten det er SEO eller Google AdWords. Derfor ser vi ingen grund til at låse dig fast til en lang kontrakt. Du kan således når som helst opsige dit samarbejde med os til udgangen af en måned. Vi håber selvfølgelig at du bliver, da SEO er en længerevarende proces.

Vi har heller ingen opstartsomkostninger – vi går blot i gang med vores arbejde.

Vil du i gang så ring til Jan Olsen på tlf. 22 14 57 38 eller mail på jo@agilitor.dk så kigger vi på din hjemmeside med det samme.