SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

Google Adwords

Annoncering på Google kaldes AdWords og er såkaldt Pay-Per-Click annoncering. Dine annoncer vises kun ved søgeord, du har bestemt og du betaler kun, når en kunde klikker på den. Ud over Google AdWords kan du også annoncere på Bing og Facebook efter samme system.

I samarbejde med dig skal vores Google AdWords services medvirke til, at du får den mest optimale kampagne, der har en høj Click-Through-Rate (CTR), lave omkostninger pr. klik (CPC) og giver dig et positivt resultat på bundlinjen. AdWords skal skabe forretningsmæssige resultater.

Komplet pakke med AdWords services

Vi driver din Google AdWords kampagne fra start til slut. Dette inkluderer søgeordsanalyse, konkurrent analyse, opsætning af kampagnestruktur, oprettelse af målrettede annoncegrupper, split-test af overbevisende annoncetekster, budgivning og tilretning af dette for at sikre rentabilitet, fjerne overflødigt budget, løbende rapportering med forslag til forbedring og meget, meget mere!

Vi sætter din Google Analytics konto op og sikrer, at Google Analytics virker på din hjemmeside på den mest optimale måde.

Vi bruger dagligt egne og andre værktøjer til at optimere din kampagnes effektivitet.

Ud over regelmæssig kommunikation om din AdWords kontos performance, får du hver måned en detaljeret rapport, der inkluderer hvad vi har udført på din kampagne, hvad dit forbrug har været, hvilke resultater, der er blevet skabt og hvad vi vil udføre i den kommende måned.

Priser

Procent-baseret prisstruktur
Vi har succes når du har succes. Vi styrer AdWords kampagner fra 3.000 kr. og op pr. måned. Vi har sammensat vores priser, som du kan de nedenfor:

Månedligt AdWords Forbrug Pris pr. måned
Op til 7.500 kr.kr. 1.495,00
7.500 – 25.000 kr.20 % af forbrug
Over 25.000 kr.15 % af forbrug

Vores priser inkluderer ikke betaling til søgemaskinerne. Alle priser er ekskl. moms.

Ingen kontrakt

Vi låser dig ikke
Vi låser dig ikke fast. Du kan opsige aftalen med os når som helst. Vores mål er at skabe værdi for vores kunder hver måned, så der er ikke brug for noget stort juridisk dokument. Da der ikke er nogen kontrakt, er der intet incitament for os i at hæve dit forbrug, hvis vi ikke vi opnår dine ROI-baserede målsætninger.

Ingen opstartsomkostninger

Vi er der på den lange bane
Vi har ingen opstartsgebyrer eller lignende. Vores kunder er meget loyale og vi arbejder mod et langvarigt samarbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Se hvad Agilitor kan gøre for dig ved at udfylde formularen nedenfor og få tilsendt et tilbud på AdWords services via e-mail inden for en hverdag. Agilitor er Google AdWords Certificeret.

Website*
Hvad er målet med websiten?
Nuværende AdWords kampagne*
Hvor meget brugte du på AdWords sidste måned?*
Hvor skal AdWords vises?
Navn*
E-mail adresse*
Telefon

Nogle af vores kunder: