SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

Hvad er SEO?

Hvad er SEO (Search Engine Optimization) eller søgemaskineoptimering egentlig for en størrelse? En definition kunne se således ud:

SEO er en aktiv proces, hvor man optimerer en website ved at forbedre interne og eksterne faktorer for at øge den trafik, websiten modtager fra søgemaskiner.

Hvordan man praktiserer SEO kan varierer fra firma til firma og fra udbyder til udbyder. Nogle er højt fokuseret og specialister på et snævert område, mens andre har en mere bred og generel tilgang til SEO. Men da det at optimere en website indeholder mange forskellige aspekter er de fleste SEO-konsulenter bredt funderet – eller de bør i hvert fald være det, hvis de skal yde en ordentlig service.

Grundelementerne i SEO går lige fra at finde de rigtige søgeord og søgesætninger, som vil generere trafik, til at gøre selve websiten søgemaskinevenlig og opbygge indgående links. Desuden skal virksomhedens produkter og services præsenteres på en sådan måde, at trafikken også genererer leads og/eller salg. Ellers kan det jo være lige meget. Og endelig skal det hele gerne måles og analyseres, så man løbende kan forbedre sig.

Jeg vil over den næste tid gennemgå de mest basale trin i søgemaskineoptimering. Så følge med her på siten.

Skriv et svar