SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

Email Marketing

Email marketing er vigtig uanset, hvilket formål din hjemmeside har. Ved hjælp af email marketing kan du skabe langvarige relationer til dine kunder men også opbygge troværdighed til potentielle kunder (leads).

Email marketing – Nyhedsbrev

email marketingEt email marketing nyhedsbrev er vel den mest kendte form for email marketing. Et email nyhedsbrev er godt til både at fastholde nuværende kunder og til at skaffe nye kunder. Et nyhedsbrev skal sælge dine varer og ydelser men skal også være informativt for læseren. En kombination af relevant information og aktuelle tilbud er derfor som regel den optimale sammensætning af et email marketing nyhedsbrev.

Email marketing – sådan får du kunder

Der er mange email nyedsbreve i dag – du abonnerer sikkert selv på nogle stykker. Derfor bliver det sværere og sværere at få kunder til at tilmelde sig et email marketing nyhedsbrev. Agilitor har udviklet en effektiv metode, der øger antallet af tilmeldinger med min. 5-10 gange.
Der er tale om et email minikursus, der løser et problem eller behov hos kunden. Minikurset er typisk i 3-5 dele og de sendes automatisk via e-mail med 2-7 dages mellemrum.

Email marketing – System og software

Email marketing kræver et solidt system til udsendelse af nyhedsbreve, mini-kurser og andre emails. Agilitor anvender selv et godt gedigent system med flere avancerede funktioner. Vi sender over 50.000 mails om måneden og det klarer det fint. Dette system stiller vi til rådighed for vores kunder, som en del af en samlet aftale.