SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

Leadsite eller minisite – hvad er det?

Søgemaskineoptimering er et spørgsmål om at lave en forbindelse mellem det, der bliver søgt efter (søgeterm) og så noget fantastisk og unikt indhold, der ikke findes bedre på nettet. Der skal altså fokuseres på søgeord og indhold i enhver god SEO indsats. Der findes så en række yderligere SEO faktorer, der er vigtige, men du bør prioritere indsatsen på søgeord og content marketing.

I mange tilfælde kan man dog slå en smutvej for at få en hjemmeside placeret godt på udvalgte søgeord. Man kan nemlig oprette en såkaldt leadsite eller minisite, der udelukkende er fokuseret mod ét eller flere søgeord.

Som ordet “lead” indikerer, så er ideen bag en leadsite, at det en hjemmeside, der opsamler kundeemner (leads) fra personer, der søger efter noget relativt specifikt og dermed anvender et nichesøgeord eller en søgeterm, der f.eks. er geografisk afgrænset og hvor konkurrencen på nettet ikke er alt for stor.

Nogle eksempler kunne være ‘tømrer århus’, ‘billigt børnetøj’ eller ‘webbureau roskilde‘ (den sidste har jeg faktisk selv oprettet og den kom meget hurtigt på side 1 i Google på den pågældende søgeterm).

Man opretter så en lille hjemmeside rundt om dette ene søgeord med indhold (tekst, billeder og evt. video), der er bedre og mere informativt end de sider, der allerede ligger på side 1 i Google på det pågældende søgeord. Hjemmesiden bør oprettes i WordPress CMS – det har jeg i hvert fald den bedste erfaring med – og designet bør være optimeret til, at den besøgende tager action. Ideen er jo, at du skal have kunder ud af det!

Når leadsiten er oppe at køre skal man sørge for et par links til den og vupti, så er den på side 1 i Google på det pågældende søgeord! Min rekord er 38 timer.

Det lyder simpelt og det er det også, men man skal selvfølgelig vide, hvad man gør. Via Nettoweb.dk kan jeg tilbyde en leadsite til kun kr. 499,00, ekskl. moms, pr. måned ved en aftale på 12 måneder. Og den kommer med en garanti: Er hjemmesiden ikke på side 1 i Google for det valgte søgeord inden 3 måneder, skal du intet betale og aftalen annulleres.

Læs om NettoWeb’s Leadsite her

Skriv et svar