SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

Om

Mit navn er Jan P. Olsen. Jeg har efterhånden drevet Agilitor i mere end 20 år siden starten i 1997. Agilitor har siden starten været beskæftiget med Internettet. Fokus har været på det forretningsmæssige mere end det tekniske og mest koncentreret om to ting:

  1. Hvordan man skaffer trafik (leads og kunder)
  2. Hvordan man får kunderne til at købe (conversion)

123solgt.dkSideløbende med rådgivningsvirksomheden har jeg været involveret i en række internet-baserede projekter. Det første var VinForum, som siden 1997 har været den førende website om vin i Danmark. Jeg startede også en af de første auktionssider i Danmark, 123solgt.dk i 1999. Den blev senere solgt fra, men erfaringerne fra denne bruger jeg stadig på VinForums VinAuktion, hvor der handles vin på livet løs.

I 2000-2002 var jeg med til at starte Onwine A/S, som var en ren e-handelsplatform for vin. Desværre slog dot-com krisen benene væk under os, men jeg lærte en masse!

Dertil er jeg involveret i 4-5 andre Internet-sites for øjeblikket.

Før starten af Agilitor var jeg i små 10 år ansat i IT-branchen og har bl.a. været salgs-og marketingchef i Hewlett-Packard og marketingchef i CSC. Min uddannelsesmæssige baggrund er en cand.merc uddannelse suppleret med en MBA i 2002.

Det er således både min teoretiske og praktiske erfaring, jeg stiller til rådighed i min rådgivning. Da min erfaring er ret bred, kan jeg tale med om store komplekse udfordringer i internationale koncerner, men jeg kan også sætte mig ind i iværksætterens daglige problemer. Jeg har prøvet begge dele!

Agilitor er nu en del af JPO Marketing, så hvis du er interesseret i at starte en dialog er du meget velkommen til at kontakte mig der: jan@jpomarketing.dk.

Jan P. Olsen

Agilitor
Martin Luther Kings Vej 25
2450 København SV
Tlf. 22145738
Email: jo@agilitor.dk