SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

Referencer

Agilitor har siden 2007 leveret online marketing ydelser, ikke mindst inden for SEO/søgemaskineoptimering og Google Ads, til en del store, mindre store og små virksomheder. Opgaverne har være mangeartede og forskellige og det har været en fornøjelse at arbejde med dem alle, hvoraf mange stadig er kunder. Du kan se en række referencer nedenfor:

greyhairGreyhair
Greyhair sælger shampoo til gråt hår og andre specialprodukter, som personer med gråt hår har brug for. Da webshoppen var helt nystartet og havde et begrænset budget var det vigtigt at få hurtig synlighed i Google på udvalgte søgeord og produkter. Det sørgede vores SEO pakke for.

 

ida næsted - fysioterapeutIda Næsted
Ida Næsted er fysioterapeut og personlig træner i Rødovre. Ida ønskede større synlighed på sin forretning, når personer i hendes nærområde søger online efter de ydelser hun leverer. Vi har leveret en “SEO opstartspakke”, der på kort tid har løftet antal besøgende på hendes website og givet flere klienter.

 

HH Mentality
HH Mentality er Henrik Hjarsbæk, der laver mentaltræning for danske elitesportsfolk. Han benytter især ACT i sin tilgang til mentaltræningen. Vi har været konsulenter på SEO-delen af en omfattende website og har arbejdet meget med teknisk SEO og ryddet op i søgeordskanibalisering.

 

Carlo Gavazzi
Carlo Gavazzi er det danske datterselskab af et italiensk firma med samme navn. De sælger elektroniske systemer til industrien og især bygningsautomatik løsninger. Vi har stået for en helt ny hjemmeside og er nu i gang med SEO, annoncering og marketing automation.

 

 

Den Krøllede Hjerne
Den Krøllede Hjerne er privat praktiserende psykologer med klinik på Frederiksberg og i Lyngby. De har især unge mennesker som deres speciale. Vi har stået for en omfattende SEO opgave med at få virksomheden placeret godt i Google både på Frederiksberg og i Lyngby.

 

bakemydayBake My Day
Bake My Day er en bager eller konditor, der har specialiseret sig i store kager til specielle anledninger. De er således unikke når det kommer til bryllupskager, dåbskager, fødselsdagskager og kager til babyshower. Desuden laver de nogle fantastiske cupcakes og islandske onsdagssnegle. Vi laver først og fremmest SEO.

 

Secma Medical Innovation
Secma er en handelsvirksomhed, der sælger medicoteknisk udstyr til hospitalssektoren og førende klinikker i Danmark. Det er udstyr som ultralydsscannere, Laserapparater og Shockwaveapparater. For Secma leverer vi i princippet alle online marketing discipliner som SEO, Google Ads, Facebook- og LinkedIn annoncering og Email marketing.

 

Frellsen Kaffefrellsen kaffe
Lokalt Roskilde firma. Ydelserne omfatter blandt andet digital strategi, internet rådgivning, SEO og Adwords.

 

hillerød tandlægerneHillerød Tandlægerne
Topmoderne tandlægeklinik i Hillerød. Ydelser har først og fremmest været SEO og Google Ads.

 

Erhvervsfotograf KFB
Karina Frausing Bennedsen er fotograf i Esbjerg og har blandt andet specialiseret sig i et tage portræt-, stemnings- og produktbilleder i virksomheder. Vi har hjulpet med generel SEO og ikke mindst lokal SEO i Esbjerg og omegn. Det betyder blandt andet at optimere Google My Business.

 

ConWX
ConWX er en dansk niche-virksomhed, som laver vejrprognoser til brug for vindindustrien. Både når der skal sættes møller op til havs, men også forecast til de, der handler med vind- og solenergi. Vi har implementeret et leadgenereringssystem baseret på Activecampaign (marketing automation) og stået for SEO, Google Ads og LinkedIn.

 

Fritz Schur Teknik
Fritz Schur Teknik – FST – er en ingeniørtung handelsvirksomhed med speciale indenfor pneumatik og hydraulik. Som en del af FS Energy er kunderne især industrivirksomheder og mange indenfor vindmøllesektoren. For FST har vi ydet klassisk SEO arbejde med teknisk SEO, søgeordsanalyse, optimering af indhold samt linkbuilding. SEO trafikken steg i øvrigt med 26% på 4 måneder og antallet af konverteringer med 378%.

 

oceaim stresscoachingOceaim
Stresscoaching og andre stressrelaterede ydelser, der leveres til jobcentre og private virksomheder. Ydelser er generel online marketing.

 

Olivers Petfoodolivers petfood logo
Stor e-handelsvirksomhed, der sælger hunde- og kattefoder online. Olivers producerer selv og foderet tilhører Premium segmentet. Ydelserne er primært SEO og Google AdWords, men også generel rådgivning om online marketing.


FOSS A/S

Omfatter bl.a. følgende ydelser: Digital strategi, implementering af ny website, SEO og AdWords (engelsk).


Boehringer Ingelheim A/S

Opsætning af Google Analytics og kursus i anvendelsen af Analytics.


H.J. Hansen Vin A/S

SEO kursus & workshop. Styring af Google AdWords konto. Rådgivning mht. konverteringsoptimering.


Hugin Mugin ApS

Løbende SEO & Google AdWords.


GN Otometrics A/S

Digital strategi. SEO strategi og implementering. SEO & AdWords workshop.


Cosmographic A/S

Søgemaskineoptimering. Reputation management.


Rosendahl A/S

Google AdWords styring. SEO undervisning og workshop.

 


Ledreborg

Google AdWords kampagner. SEO implementering.

 


Matchwork A/S

SEO Audit.

 

Contour
Lifewise
Rallyday
Smartbikes.dk
Framework
Brdr. D’s Vinhandel
Vinens Verden
Philipson Wine