SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

SEO Blog

Der er mange konsulenter indenfor søgemaskineoptimering, der samtidigt har en SEO blog, hvor de skriver om mange forskellige emner, der har med SEO og online marketing at gøre. En blog er en god måde at drive trafik til en hjemmeside på og samtidigt kan man opbygge troværdighed hos ens kunder og kommende kunder ved at skrive relevante, læseværdige og lærerige artikler. Det er jo det, jeg også selv forsøger med denne blog.

Ud over at skrive på min egen blog her – og i øvrigt nogle andre også – så læser jeg også selv nogle få andre SEO blogs. Mest amerikanske men også et par danske. De to danske er fra Thomas Rosenstand og Mikkel Demib, som begge har blogget i mange år, har givet gode råd på diverse fora’er og i øvrigt skrevet en ebog om SEO hver. Det er vel ikke helt forkert at sige, at deres “content marketing” strategi har gjort dem til de to mest omtalte SEO konsulenter i Danmark. Velfortjent i øvrigt.

De udenlandske blogs jeg følger er først og fremmest SeoMoz Blog og SEO Book.com. Især den første opdateres hyppigt og emnerne er mangeartede og lidt nørdet en gang imellem. Hver fredag er der “Whiteboard Friday”, der er en udmærket videoinstruktion om et givent emne. Den er god og lærerig at følge med i.

SEO Book.com er lidt anderledes, da man her både får gode seo tips, men lige så meget input til selve seo-branchen, business-modeller og strategi. Den er således i høj grad for konsulenten mere end for den almindelige seo interesserede.

Hvis du er interesseret i at lære mere om søgemaskineoptimering bør du følge mindst en SEO blog og naturligvis helst min :-). Du kan også starte med vores videokursus i søgemaskineoptimering – det er der mange, der er begejstret for. Du kan kun blive klogere – og det har vi vist alle brug for…

3 Kommentarer
  1. Denne liste: http://www.dailyblogtips.com/top-25-seo-blogs/ giver også et ret godt overblik over udenlandske seo blog 🙂

  2. SEO blogge er gode og lærerigt at følge med i ingen tvivl. Nu til dags findes der så mange SEO kilder endda gratis, så det er vel bare et spørgsmål om tid før alle kommer til at besidde SEO viden. Men den hårde og lange kamp er jo netop tiltag som linkbuilding, som er enorm tidskrævende, der skal sørge for at sitet kommer i topplacering. SEO er afgørende, men hvis man kombinerer det med konverterings optimering (konvertere flest besøgende om til kunder) vil gevinsten være endnu større. Dette betyder ikke at SEO er negligerbar, tværtimod den kræver konstant opmærksomhed da Google løbende opdaterer. Tak for anbefalingerne:)

Skriv et svar