SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

SEO Foredrag

Et SEO foredrag eller en præsentation om søgemaskineoptimering kan være en god begyndelse på et SEO projekt i din virksomhed. Alle Agilitors foredrag afholdes af Jan Olsen. Det er min erfaring, at ikke alle medarbejdere nødvendigvis er på samme vidensniveau, når det gælder SEO og her kan en introduktion medvirke til at få alle på omgangshøjde inden man går i gang med selve optimeringen.

En del af mine foredrag holdes i erfa-grupper, netværksgrupper eller erhvervsforeninger. Her har jeg holdt korte præsentationer om Google, søgemaskineoptimering og mere generelt om online markedsføring. Eller en længerevarende SEO workshop med fokus på linkbuilding, som jeg en gang afholdte for en række medarbejdere fra datterselskaber  i en større dansk koncern. Mulighederne er mange – det er i høj grad dig som kunde, der er med til at designe foredraget. Ring til Jan Olsen på tlf. 22 14 57 38 for at høre mere eller mail på jo@agilitor.dk.

Jeg har bl.a. holdt følgende SEO foredrag:

  • Introduktion til Søgemaskineoptimering/SEO
  • Sådan fungerer Google – hvad sker der når vi søger?
  • Content marketing og SEO – to sider af samme sag
  • Sociale medier og SEO

Alle foredrag målrettes og tilpasses målgruppen. Du spises således ikke af med et standard foredrag men får en skræddersyet præsentation, der anvender eksempler fra virksomhedens eller gruppens markeder og hjemmesider. Altså viden som du med det samme kan forholde dig til og udnytte.

Referencer på SEO foredrag:

De sidste foredrag tæller en introduktion til SEO hos Berendsen A/S, der bl.a. leverer måtteservice og mange andre serviceydelser i en række lande. Deltagerne var marketingansvarlige og webmastere for de enkelte lande i Berendsen koncernen.

Et foredrag om søgemaskineoptimering generelt med fokus lagt på linkbuilding hos en intern erfa-gruppe i North Media gruppen, der bl.a. omfatter Søndagsavisen, Ofir, Matchwork og MinReklame.

Book et foredrag med det samme. Ring til Jan Olsen på tlf. 22 14 57 38 eller mail på jo@agilitor.dk.