SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

SEO Marketing

SEO Marketing er egentligt et lidt sjovt begreb men dækker over online markedsføring ved hjælp af søgemaskineoptimering. Der er altså med andre ord tale om at man forsøger at få placeret sin hjemmeside så højt i søgemaskinerne som muligt på bestemte søgeord for derigennem at få trafik til hjemmesiden og forhåbentlig flere leads og kunder.

Typisk går SEO Marketing ud på at skrive indhold til hjemmesiden, der lige præcis rammer det, som folk er interesseret i og dermed søger efter i Google. Vi kan tage denne artikel som et eksempel. I følge Googles søgeordsværktøj er der 590 søgninger på ‘seo marketing’ om måneden i Danmark. Det er forholdsvis mange søgninger og derfor er det relevant at udarbejde en artikel med indhold om lige netop dette emne for derigennem at generere trafik til hjemmesiden, som jeg hermed har gjort! Eksemplet illustrerer også det første trin, man bør foretage sig i SEO marketing – nemlig at analysere de søgetermer, som kunderne anvender. Når man ved, hvad kunderne søger efter, er det meget nemmere at udfærdige relevant indhold bagefter.

Det næste trin er at skrive en artikel, blogindlæg eller andet indhold, der modsvarer en bestemt søgeterm. Som skrevet overnfor skal denne artikel ramme seo marketing, så min hjemmeside bliver placeret højt i Google på denne søgeterm. Men artiklen skal også gerne give dig som læser information om hvad begrebet går ud på og gøre dig klogere inden for området. Jeg håber naturligvis også, at du synes, at det lyder som om, jeg ved hvad jeg skriver om, så jeg kan styrke min troværdighed, så du måske kommer igen eller måske på sigt bliver kunde hos mig. Så selve indholdet er grundlaget for al god søgemaskineoptimering og jo mere relevant indhold desto bedre.

Det sidste trin i processen er at linke til siden med indholdet. Dels internt på hjemmesiden – her har jeg ved udgivelsen et link fra forsiden – men også meget gerne fra andre relevante sider på din hjemmeside. Og allerhelst må linkene godt være fra selve brødteksten. Men også eksterne links – altså links fra andre websites – er vigtige, meget vigtige endda. Så jo flere du kan få af dem, desto bedre placering, vil din hjemmeside få i Google – alt andet lige. Det kan du læse mere om i hvad er naturlig linkbuilding.

Det er i korte træk det, SEO Marketing går ud på. Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan udfylde formularen nedenfor, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

* Navn:
* E-mail:
* Tlf.:
* Website:
 

Skriv et svar