SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

SEO Workshop

En SEO Workshop er en god mulighed for at stifte et nærmere bekendtskab med søgemaskineoptimering. Jeg holder en del workshops for øjeblikket og det er en rigtig god måde for virksomheder at få indblik i og komme videre med SEO processen.

Der er dog ikke to seo workshops, der er ens. Alle mine afholdte workshops tager udgangspunkt i virksomhedens situation, ønsker og behov. Det er således ikke et standardkursus, der lires af . Tværtimod er det vigtigt, at man er enige om målet med workshoppen og tildels også indholdet.

En SEO workshop har næsten altid som formål at levere viden til dig som kunde, så du efterfølgende selv kan varetage SEO opgaver, såfremt du ønsker det, eller så du er bedre rustet til at specificere, hvilke SEO ydelser, du ønsker at købe udefra. Og så kan en SEO workshop også være med til, at man internt i virksomheden taler samme sprog i både IT-afdelingen, marketingafdelingen og måske også på ledelsesplan.

Normalt tager en SEO workshop 3-4 timer, men jeg har også holdt workshops af et par timers varighed og hele dage – det afhænger af virksomheden og projektet.

Selve processen omkring en workshop forløber med, at vi først drøfter formål og indhold, hvorefter jeg analyserer hjemmesiden og markedet. I nogle tilfælde er jeg blevet bedt om at lave en mere fyldestgørende analyse, som så naturligvis tager flere timer at forberede. På baggrund af min analyse laver jeg materialet til  workshoppen.

Selve workshoppen afholdes hos kunden og er en blanding af præsentation og oplæg, drøftelser og praktiske øvelser.

Prisen afhænger meget af den valgte model og tidsforbrug til både forberedelse og selve afholdelsen, men du skal regne med minimum 3-5.000 kr. – det typiske ligger dog på ca. 10.000 kr., men så kommer du også godt i gang.

Du kan bestille en workshop eller høre mere ved at skrive en mail til mig på jo@agilitor.dk.

3 Kommentarer

    Skriv et svar