SEO & Google AdWords
Ring på: 22 14 57 38

Priser på søgemaskineoptimering

At købe søgemaskineoptimering kan være lidt af en jungle. Der kan være stor forskel på, hvilke ydelser, der indgår hos de enkelte seo firmaer og hvordan sikrer man sig, at man ikke bliver snydt eller at firmaet anvender metoder, som ikke er stuerene. Desuden er der desværre mange (unge) i branchen, der stort set uden forudsætninger kalder sig SEO eksperter – deres priser kan se billige ud, men er typisk dyre i længden.

Hos Agilitor har vi udført SEO konsulentydelser siden 2003 og vi benytter os kun af anerkendte metoder – såkaldt “white hat SEO” – altså metoder, der overholder Googles Webmaster retningslinjer og som i længden giver det bedste udbytte for dig som kunde og for dine kunder også. Her beskriver vi Agilitors forskellige prismodeller.

SEO Abonnement – Løbende betaling

Søgemaskineoptimering er en vedvarende proces, som omfatter en række elementer. Det er derfor de færreste, der kan nøjes med en engangsydelse og en opgave, der er overstået på et par uger. Derfor har vi en pris på søgemaskineoptimering, der betales løbende hver måned i et abonnement. Inkluderet i den månedlige pris er de nødvendige analyser – søgeordsanalyse, website analyse og linkanalyse – opdatering af hjemmesiden, udarbejdelse af nyt søgeordsrelateret indhold, linkbuilding og rapportering. Prisen afhænger af omfanget af opgaven men starter ved kun kr. 1.499,00, ekskl. moms, pr. måned. Der er ingen opstartsomkostninger og ingen binding – aftalen kan opsiges med en måneds varsel.

Projekt – Fast pris

For en lang række af vores kunder arbejder vi på projektbasis baseret på en fast pris. Det betyder, at vores søgemaskineoptimering udføres som beskrevet i et tilbud til en på forhånd kendt pris. Vi laver et tilbud til dig baseret på de enkeltelementer, som vi skal udføre. Typisk betyder det, at det indledende analysearbejde og opdatering/ændring af hjemmesiden betales særskilt ved opgavens aflevering og at en løbende vedligeholdelse med nyt søgeordsrelateret indhold og linkbuilding betales ad hoc eller i en abonnementsform. Det betyder at du også kan “nøjes” med at få f.eks. en søgeordsanalyse uden at skulle indgå en større aftale.

I de tilfælde hvor vi arbejder for reklamebureauer og webbureauer (det sker efterhånden ret ofte) sker det til en fast timepris.

Er du interesseret i at høre mere om vores priser på søgemaskineoptimering eller få et konkret tilbud, så kontakt Jan P. Olsen på tlf. 22 14 57 38 eller jo@agilitor.dk.